tirsdag den 16. september 2008

De sidste forberedelser

12 September 2008

Jeg møder klokken 6 og Paul kører med det samme mælk op i tankene, så vi kan sende nogen biler på vejene. Vi skal ikke tappe så meget her til formiddag, da Fødevarer Ministeriet kommer på besøg klokken 14, med 125 mand/kvinder. Karl har lovet at der bliver tappet mælk, imens de er her. Ved 10 tiden er vi færdige med at tappe mælk, kærnemælk og tykmælk. Karl, Birgitte og jeg pakker smør, imens Steffen, Paul og Peter er igang med at rengøring. Vi er blandt andet nød til at rengøre tappemaskinen, da vi har haft kærnemælk og tykmælk igennem, og det er på grund af at de er syrnet, og at vi så ikke vil "smitte" den mælk vi kører senere.

Omkring 11.30 kommer Andy med partyteltet som vi sætter udenfor mejeriet, dervi karl fortælle om mejeriet, og derinde vil der være smagsprøver. Vejret i Danmark er jo ikke til at stole på, og godt vi havde teltet.... Vi var blæst væk, hvis vi ikke havde haft det. Vi er en 5-6 stykker til at sætte teltet op og gøre bordene til smagsprøver klar.

Susanne og Edith igang med de sidste forberedelser


Vores mælk, yoghurt, koldskål og kærnemælk

Imens vi gik og gjorde klar til besøget, kom der en tankvogn forbi med hænger. Vores lokale Uno X skulle fyldes lidt op, på trods af, at de havde lovet ikke at kikke forbi idag. Karl var hurtigt ude og snakke med chaufføren.

Om ikke længe kommer de første 40 gæster og vi venter spændt.


1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hvor er det dejligt at der er kommet billeder til din beskrivelse - bliv ved med det - for det gør det meget mere spændende at læse om, det at være mejerist (elev) :o)

Ę