onsdag den 25. juni 2008

Uheldig dag

25 juni 2008

Vi havde en rigtig uheldig dag idag....

Vi var efter med mælken, så vi havde pænt travlt med at producere mælk. Lisbeth havde fri, så Laila var kommet for at hjælpe i stedet for. Laila er karls datter, så hun kender alle maskinerne og rutinerne i mejeriet.

Da alle vognene var sendt afsted, og vi "bare" skulle fylde kølerummet op med mælk, så chaufførene har noget at pakke imorgen tideligt, løb vi tør for diesel, fordi det ikke passede Texaco at levere i tide, selv om dieselen var bestilt. Så må vi lave lidt andet imens vi fik løst vores problem, men det forsinkede os en del. Da vi endelig kom igang igen, for var færdige med mælken, og derefter forsatte med yoghurten, røg pumpen, som pumper fra tankene til tappemaskinen, igen en udsættelse, vi har hurtige i tanken og lavede smør imens.

Smøret drillede så også idag, og da det så kørte, kom eletrikkeren og kikkede på pumpen, men så skulle han bruge Poul, så så kom der luft i slangen, så måtte vi arbejde et stykke tid, for at smøret løb igen.

Det hele endte med at vi fik produceret færdigt, selv om dagen blev noget længere end vi havde regnet med, da vi startede om morgenen, med det er jo hvad der kan ske på en Tycho Brahe dag. Vi mistede ikke vores gode humør under vejs, og kunne smile da vi kørte hjem.

Ingen kommentarer:

Ę