søndag den 23. november 2008

Julefrokost

22 November 2008

Dagen hvor årets julefrokost skulle holdes. Det var Overdrevs kroen mellem Osted og Ringsted, som lagde lokale til. Vi skulle alle have en 20 gange 20 cm stoflap med, den skulle bruges til en kludetæppe, hvor vi skulle gætte på, hvem den heldige modtager af dette kludetæppe skulle være. Temaet var kattedyr.

Det var dejlig traditionelt julemad, med sild, mørbrad, and, fisk, æg og rejer. Desserten var en rigtig god ris a la mande, hvor Kurt fandt mandlen, og dermed vandt aftenes første gave.

Snakken gik rigtigt godt bordet rundt, både personale, mænd, koner og kærester, så ud til at hygge sig.

Efter maden skulle vi stemme, på en vinder af "Den flotteste lap", og vinder blev Birgittes mand Allan, som så noget overrasket ud. Vi trak en 6 plads hjem med et stoftryk at et par tigere....Og blev en ferreo roche pyramide rigere, vi scorede også et par sidepræmier..... Og det gode formål med tæppet, blev gættet af 3 så ved lodtrækning, blev det birgitte som vandt. Og det gode formål ?? Et tæppe til Clinton, som er Edits og Karls kat.

Vi trillede fra kroen omkring halv 1, mætte og glade for af det var blevet lige så hyggeligt, som vi håbet og forventet.

Ingen kommentarer:

Ę