lørdag den 30. august 2008

lang dag...

29 August 2008

Da Paul og jeg snakkede sammen i morges, blev vi enige om, at det nok blev en rolig dag, men en dag hvor der skulle produceres en del mælk, da en masse butikker har søndagsåbent, og derfor bestille mere mælk hjem til lørdag.

Da vi næsten er færdig med at producere mælk, knækker en tap, i tappemaskinen, og derfor må Paul igen med at kikke på maskineriet. Imens fylder jeg mælk i tankene, og da der ikke er mere plads, fylder vi op i karet, til engang ismix. Da Paul stadig er igang med at kikke på maskine, og prøve at ordne den, når jeg at spise frokost, og pakke turende til Viby, Roskilde.

Til sidste lykkes det Paul at få maskinen klar til at tappe mælk igen, utroligt hvad han kan med værktøj - Helt utroligt!!!!

Vi er naturligvis blevet en del forsinket, men med højt humør går det alligevel. Vi tapper det sidste mælk, ismix, yoghurt, koldskål og kærnemælk. Steffen når også at tappe græsk yoghurt. Så selv om vi havde visse problemer undervejs, som vi godt igennem dagen. Klokken 5 skiftede jeg tøj, klar til at holde weekend.

Ingen kommentarer:

Ę