mandag den 8. december 2008

I lab.

5 december 2008

I de sidste 2 timer idag, skulle vi have hygiejne med Steen. Her skulle vi i lab, hvilket vi alle glædede os til. Vi skulle lave 2 forskellige prøver. Den første var at vi skulle se hvor mange bakterier der er på hænderne. Derfor skulle vi sætte et aftryk i en bakke, som er smurt med god næring for bakterier. Så skulle hænderne vaskes, inden det næste aftryk, og slutteligt skulle hænderne vaskes af i sprit, før sidste aftryk.

Den anden opgave var at vi skulle måle kimtal. Carsten og jeg fik 2 bakker, så den ene brugte vi til at teste vores ringe i, nu bliver det spændene at se hvor rene de ikke er!!!! Til den anden skulle vi finde et sted og måle kimtal.... Vi valgte kantinen ved mælkeautomaten, da vi kom derned sad Steen og Christian der allerede. Så vi trak alle en kop kaffe og ventede de 15 minutter, vores bakke skulle ligge og opsamle kim fra luften.
Imens vi gjorde det kom Bo som er vores IT-lærer, han havde købt billigt kage, så af ham fik vi kage :o) Vi gjorde vores prøver færdige og gik tilbage til lab. hvor Steen kunne fortælle os, at det nu var kaffepause ;o)

Ingen kommentarer:

Ę